BOŽIČKOV NABIRALNIK TUDI V NAŠI OBČINI!

Otrokovo doživetje se začne s pisanjem pisma Božičku, zato je tudi Občina Markovci Božička prosila za čisto pravi Božičkov nabiralnik, v katerega bo lahko vsak naš otrok oddal pismo in čakal na njegov odgovor. Božiček se bo potrudil, da bo odgovoril na prav vsako pismo!

Da bo pisanje pisma nekaj posebnega, ste starši skupaj z otroci vabljeni na dogodek pisanja pisem Božičku v 'Zimsko deželo' v neposredni bližini vrtca in sicer v četrtek, 7. 12. 2023, od 16. do 18. ure. Pisanje pisem bo sicer potekalo na toplem, v avli vrtca, kjer bo v tem času delovala čisto prava 'Božičkova pisarna' ob prisotnosti palčic. Tukaj boste dobili vsa navodila in vse potrebno za pisanje pisem, prav tako vas bodo palčice usmerjale vse do oddaje pisma v nabiralnik, ob katerem se boste seveda fotografirali in ustvarili spomine za Božični album.

Ob oddaji pisma bodo palčice poskrbele, da bo vsak otrok na roko prejel Božičkov žig, nato pa vas bodo postregle z medenjaki in toplim čajem; prav tako se boste lahko sprehodili skozi pravljično zimsko vas.

V kolikor se vam dogodka ne bo uspelo udeležiti, nič hudega! Božičkov nabiralnik bo v petek, 8. 12. 2023 in v ponedeljek, 11. 12. 2023, v času uradnih ur še na voljo v avli občine.

https://www.markovci.si/novica/849848

Poslovni čas 

Poslovni čas Osnovne šole Markovci: od ponedeljka do petka: od 6.00 do 14.00.

Poslovni čas vrtca Markovci: od ponedeljka do petka: od 6.00 do 16.30.

Odgovorne osebe zavoda:

UPORABNI DOKUMENTI

JEDILNIK

Vse kar moram vedeti o tem ,

kako je treba živeti in kakšen moraš biti,

sem se naučil že v vrtcu.

Modrost me ni čakala na vrhu šolanja,

ampak v peskovniku na otroškem igrišču.

 

Tam sem se naučil tole:

vse deli z drugimi,

igraj pošteno, ne tepi ljudi,

vsako stvar vrni tja kjer si jo našel,

počisti za seboj,

ne jemlji stvari, ki niso tvoje,

opraviči se če koga prizadeneš,

preden začneš jesti si umij roke,...

(Robert Fulghum)

PUBLIKACIJA