IGRALI SMO SE NA SNEGU

Datum objave: 11.3.2018 20:27:04

Igrali smo se na snegu

V sklopu projekta sodelovanje s starši smo v skupini zvezdic iz vrtca Markovci izvedli že drugo srečanje. Prvo je bilo v decembru, kjer so se mamice otrok odlično odrezale z izvedbo dramatizacije. Tokrat drugič, smo se igrali na igrišču vrtca. Otroci so uživali v zimskih radostih, starši pa nič manj. Zelo hitro so se vključili v proces in uspelo nam je narediti velikega Sneženega moža. Prav zabavali smo se vsi skupaj. Nanj smo bili precej ponosni, predvsem otroci! Opremili so ga tako kot se zanj spodobi, ter veselo nadaljevali igro na snegu. Ko nas je že malce zazeblo, smo si privoščili topel čaj in nekaj piškotov.

Tedaj se je začel ta drugi del našega druženja. Starši so klepetali, otroci hitro pomalicali in hop naprej. Lepo jih je bilo videti! Opazila sem, da je med njim prijetna klima, sproščenost, razigranost. Prav prijetna so druženja v taki obliki, kadar so starši aktivni ob svojem otroku. Menim, da je to pravi pomen sodelovanja vrtca in staršev. Druženje je bilo tako prijetno, da nismo opazili ko se je stemnilo. Vsi skupaj smo pospravili naše veliko igrišče in se počasi poslovili od Sneženega moža.

Spoštovani starši! Spet ste se pokazali kot odličen del našega vrtca. Hvala vam za tako dobro sodelovanje. Vidimo se ponovno v maju.

Zapisala: Erika Janžekovič